18 Temmuz 2023 Salı

Karısı trafından defalarca aldatılan Koca otoparkta ölü bulundu.

 Selim'in katili kendisini defalarca aldatan eşi mi?

 Otoparkta kafasına vurularak öldürülen 23 yaşındaki Selim isimli kişinin katili olduğu iddia edilen 2001 doğumlu eşi Derya'nın yasak aşk listesi oldukca kabarık çıktı.

Komşu olan Selim ve Derya, birbirlerini severler.Böylece bu aşk 2 yıl önce evlilikle sonuçlanır.İkilinin bu evlilikte bir çocukları olur. Fakat bu evlilikte bir gariplik vardır.Derya, evlilikleri boyunca eşi Selim'i sayısız kere aldatmayı kendine adet haline getirmiştir.

Aldatma listesinde kocasının arkadaşı, kocasının amcası, eski sevgili, görümcenin kocası belki liste daha kabarık olabilir.Genç kadın evliliği süresince birçok kişiyle birlikte olan Derya'nın maceralarını duyanların ağzı bir karış açık kalıyor. Sözde 'Asıl amacım kocamı kıskandırmaktı, yanlışlıkla aldattım' diyen Derya'ya Müge Anlı seyircilerinden tepkiler geldi.

 Derya'nın evlilikleri sırasında Selim'in dayısı ve eniştesiyle de birlikte olduğu anlaşılmış.Hatta  başka erkeklerle olan müstehcen yazışmalar Müge Anlı tarafından tespit edilip yayında açıklanmış.

Müge Anlı Tatlı Sert programı Canlı videoları

ads

Yazan : sabahtan Hari: 05:15 Kategori:

0 yorum:

Yorum Gönder