22 Mart 2014 Cumartesi

Kenan Işık son sağlık durumu ne?

Kim Milyoner Olmak İster’in sunucusu usta sanatçı Kenan Işık, hastaneye kaldırılarak yoğun bakımda tedaviye alındı.

Spor salonunda “kendimi iyi hissetmiyorum” dedikten sonra fenalaşarak yere düşen Işık’ın bu sırada kafasını çarptığı öğrenildi.

Beyin kanaması geçirdiği iddia edilen Işık, Amerikan Hastanesi’nde ameliyata alındı. Beyin kanaması geçiren Kenan Işık’ın ameliyata alındığı bildirildi. Sağlık durumuyla ilgili ilk açıklama geldi. Vehbi Koç Vakfı Amerikan Hastanesi’nden Kenan ışık’ın sağlık durumu hakkında açıklama yapıldı: Açıklamada Kenan Işık’ın, kafa travması geçirdiği ifadeedilerek, “bilinci kapalı olarak ambulans ile 14:29′da hastanemiz Acil Servisine getirilmiştir. Yapılan değerlendirmesinde beyin kanaması saptanarak, acil koşullarda ameliyata alınmıştır. Hayati tehlikesi devam etmekte olan hastamızın izlem ve tedavisi yoğun bakım ünitemizde sürmektedir” ifadeleri kullanıldı.

KENAN IŞIK İÇİN KRİTİK 48 SAAT

Kenan Işık’ın kaza geçirdiğini duyan sanatçı arkadaşları hastaneye gelerek ailesinden Işık’ın sağlık durumu hakkında bilgi aldı.
Hastane çıkışı basın mensuplarının sorularını yanıtlayan sanatçı Zerrin Özer, “İnsanın hayatta çok sevdiği çok az insan oluyor. Onlardan bir tanesi. Dua edeceğim. 48 saat çok önemli dediler. Uyutacaklar. Umarım bütün dileğim bize dönmesi” şeklinde konuştu.

ads

Yazan : sabahtan Hari: 09:03 Kategori:

0 yorum:

Yorum Gönder