22 Mart 2014 Cumartesi

Kılıçdaroğlu'nun bozkurt işareti MHP'ye ilan oldu!

Keşan İlçesi'nde MHP ilçe teşkilatı, Başkent Ankara'daki seçim gezisi esnasında bozkurt işareti yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu fotoğrafını üzerine 'Parola vatan, işaret MHP, Gel ne olursan ol gel' yazısıyla beraber seçim afişi haline getirerek cadde ve sokaklardaki reklam panolarına astı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Başkent Ankara'da seçim otobüsüyle dolaşırken bozkurt işareti yapan seçmenlerini bozkurt işareti yaparak selamlamasından esinlenen Keşan MHP ilçe teşkilatı çok ilgi çekici bir afiş tasarımına imza attı. Keşan sokaklarına asılan reklam panolarında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bozkurt işareti icra ederken olan fotoğrafı ile Hz. Mevlana'nın ‘Gel ne olursan ol gel' ve ‘Parola vatan işaret MHP' ifadeleri katıldı.

Yine MHP Keşan İlçe Teşkilatı tarafından gercekleşen başka bir afişte ise Kurtuluş Muharebesi esnasında sırtında top mermisi taşıyan Seyit Onbaşı ile sırtında dolarlar mevcut bulunan ayakkabı kutusu taşıyan T.C. Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan'ın karikatürlerine yer verildi. Afiş üzerine ise ‘İstiklal mücadelesi mi, Gelecek mücadelesi mi' yazıldı.
MHP Keşan İlçe Başkanı Doğuş Şimşek, afişleri insanların hata siyasi tercihlerinden dönmesi için hazırladıklarını ifade ederek, "CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Başkent Ankara'da, ülkücü oylarını almak için yapmış olduğu bozkurt işaretini bütün Türkiye gibi bizde televizyonlardan izledik. Afişle, Türk milletinin ve devletinin içinde yer aldığı sıkıntılardan kurtuluşunun anahtarı olan ülkücü hareketin kapısının herkese açık olduğunu anlatmak ve insanların hata siyasi tercihlerinden eninde sonunda dönmesi gerektiği Hz. Mevlana'nın sözüyle göstermek istedik" diye belirtti.

ads

Yazan : sabahtan Hari: 04:41 Kategori:

0 yorum:

Yorum Gönder