14 Temmuz 2022 Perşembe

Bol kesim ne demektir? Kimler tercih etmeli?

 Bol kesim kıyafet ne demek?

Bu bir kiyafet modeli çesididir. gelende pantolonlar icin kullanilir. bahsi gecen pantolonun kesiminin bol oldugunu, dolayisiyla rahat oldugunu, hareketlerinizi kisitlamadigini anlatir.



Bol pantolon nasıl olur?

İspanyol paça pantolon olarak da bilinen bol paçalı kotlar, 60'lı ve 70'li yılların ruhunu yeniden canlandırmanıza ve modern tasarım kodlarıyla bir arada kullanabilmenize imkân tanıyor.

Bol pantolonun üstüne ne giyilir erkek?

Seçimin kot kumaşından olursa, üzerine basic t-shirtler veya renkli sweatshirtler giyinebilirsin. Ayaklarına geçireceğin spor ayakkabılar sayesinde bol paça pantolonunla birlikte sportif erkek giyim tarzının başarılı bir örneğini sergileyebilirsin.

Bol kesim pantolon nasıl kombinlenir?

Bol paça pantolonları üzerinize tam oturan üstlerle giymeniz tavsiye edilir. Böylece hantal bir görünüme kavuşmaz, dengeli bir kombin yaratırsınız. Ufak da olsa topuklu ayakkabılar tercih etmeniz pantolonu taşırken çok daha uzun bacaklı ve olduğunuzdan ince görünmenizi sağlar.

Kısa boylular bol paça pantolon giymeli mi?

Bol paçalı pantolon: Kısa boylu biriyseniz bol paça pantolonun altına kalın tabanlı bir ayakkabı giyinerek kimseye fark ettirmeden boyunuzu uzun gösterebilirsiniz. Bu noktada düz renkler boyunuzu daha uzun gösterir. 2. Yüksek bel pantolon: Bu tarz pantolonlar kısa boylu kadınların bacak boyunu daha uzun gösterir.

Bol pantolon altına nasıl ayakkabı giyilir?

Bol paça pantolonlarla son yıllarda en çok tercih edilen model dolgu topuklar. Bunun yanı sıra takunya modeli ayakkabıları ve botları da kullanabilirsiniz. Bol paça pantolon altına giyeceğiniz dolgu topuk bir ayakkabı sizin daha uzun olduğunuz algısı yarattığı gibi pantolonun paçasını da gösterişli hale getiriyor.

Kısa bacaklı kadınlar nasıl pantolon giymeli?

Klasik Skinny Jeanler. Tam olarak klasik diyebileceğimiz skinny jeanlerden bahsediyoruz. ...

70'lerin Bol Paçaları Minyon karakterlerin hareket kazanması için en iyi seçenekler bol paça pantolonlardır. ...

Salaş Boyfriend Jeanler. ...

Boru Paça Zarif Kotlar. ...

Siyah Bilek Kotlar. ...

Yüksek Belli Pantolonlar.

ads

Yazan : sahintepe001 Hari: 07:55 Kategori:

0 yorum:

Yorum Gönder