14 Temmuz 2022 Perşembe

Kargo pantolon modası geri döndü.

 Neden kargo pantolon?

İsim olarak neden 'kargo pantolon' denildiğini hiç düşündünüz mü? Bu pantolonlar ilk olarak 1938 yılında İngiliz askerlerinin cephede harita ve ilk yardım malzemesi gibi araçlara kolay ulaşması amacıyla dikilmiş kıyafetlerdi. Eşyaların taşınması sebebiyle bunlara kargo cepleri denilmişti.



Kargo pantolon kumaşı nedir?

Kumaş olarak pamuklu ve elastan kullanılır. Böylelikle yaz ve kış ayarlında daha rahat kullanabilirsiniz. Bir gömlek ya da bir tişörtle harika kombiler erkek kargo pantolon 40 dereceye kadar yıkanabilir özelliği sayesinde daha çok tercih ediliyor.

Kargo pantolon kim giyer?

Bu tip pantolonda normal dört adet cebe ek olarak yanlarinda dizden hemen biraz yukarida cepleri bulunan ve askerlerin giydikleri pantalonlarin modeli ornek alinarak dizayn edilmistir. rahatligi ve bolluguyla dikkat ceker. arkeologların vazgeçilmezidir; mala olsun, fırça olsun, kalem olsun, metre olsun doldur doldurabildiğin kadar.

Kargo pantolon hangi vücut tipine daha uygundur?

Uzun boylu vücut tiplerine göre yine jean modeller arasında, pantolonların özel kıvrımlarına bakarak kargo modelleri de sportif bir pantolon modeli olarak tercih edebilirsiniz. Uzun boylu kadınlar için kargo ve jean modeller şık görünmenizi sağlayacaktır.




ads

Yazan : sahintepe001 Hari: 03:37 Kategori:

1 yorum:

  1. Yeni moda akımları beni ilgilendirmiyor. Moda demek para harcamak demek. O da bizde yok.

    YanıtlaSil