15 Temmuz 2022 Cuma

Fenerbahçe Şampiyonlar ligi rakibi Dinamo Kiev

 Dinamo Kiev Fenerbahçe ne zaman?

İlk maç 20 Temmuz Çarşamba günü TSİ 21.00'de Polonya'nın Lodz şehrinde Miejski Stadyumu'nda oynanacak. Karşılaşma beIN SPORTS'tan yayınlanacak. Rövanş maçı ise 27 Temmuz Çarşamba günü saat saat 20.00'de Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde oynanacak.



Dinamo Kiev maçı nerede oynanacak?

Sarı-Lacivetliler, Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında Dinamo Kiev ile karşı karşıya gelmeye hazırlanıyor. Heyecanla beklenen maç Polonya'nın Lodz kentindeki Miejski Stadyumu'nda oynanacak.

Dinamo Kiev kimin takımı hangi ülkededir?

FK Dinamo Kiev (Ukraynaca: ФК Динамо Київ), Ukrayna'nın başkenti Kiev'de 1927 yılında kurulmuş olan futbol kulübüdür. Ukrayna futbolunun en başarılı futbol kulübüdür. 1980'li yıllarda "Yüzyılın Takımı", "2000'li Yılların Takımı" olarak nitelendirilmişlerdir. SSCB döneminde de en çok kupa kazanan futbol takımıdır.

FB Dinamo Kiev hangi kanalda?

Polonya'nın Lodz kentindeki Miejski Stadyumu'nda oynanacak Dinamo Kiev-Fenerbahçe maçı 20 Temmuz Çarşamba günü TSİ 21.00'de başlayacak. beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak 90 dakikanın canlı skor takibi ve tüm detayları internette olacak.

Mircea Lucescu (29 Temmuz 1945, Bükreş), Rumen teknik direktör ve eski futbolcudur. Dinamo Kiev'i çalıştırmaktadır.


ads

Yazan : sahintepe001 Hari: 01:32 Kategori:

0 yorum:

Yorum Gönder